Data analyse training en certificeringen met CaseWare IDEA
CaseWare IDEA trainingen en consultancy services

Onze diensten

Word ook een expert in CaseWare IDEA met online en klassikale trainingen

Caseware IDEA Diensten

Trainingen

Voor wie een expert wil worden op het gebied van het analyseren van data, kan bij ons verschillende trainingen volgen. We bieden online trainingen, in-house trainingen en e-learning aan om een expert te worden in CaseWare IDEA.

 

CaseWare IDEA biedt momenteel drie trainingen aan:

 • Aan de slag met IDEA
 • Haal meer rendement uit IDEA
 • Omgaan met repeterende taken in IDEA

Wat voor trainingen bieden wij jou

1. Online trainingen

De online trainingen vinden plaats met kleine groepen onder leiding van een ervaren docent met veel praktijkervaring. De groepen houden we bewust klein om maximale aandacht voor elke deelnemer te garanderen.


Naast theorie krijgen de deelnemers alle gelegenheid tot het stellen van vragen en op verzoek kunnen we één of meer praktijkcases behandelen.

Caseware IDEA Trainingen

2. E-learning

Wij bieden ook e-learning trainingen aan, deze trainingen duren gemiddeld twee tot drie uur. Tijdens een e-learning traject worden specifieke toepassingen zoals datavalidatie of het importeren van een PDF onder de loep genomen.

De e-learning lessen kun je geheel in eigen tempo op een zelf te kiezen dag en tijdstip volgen. De lessen bevatten veel praktijkvoorbeelden. Met behulp van fictieve datasets kan je zelfstandig toetsen of je de stof onder de knie hebt.

Als service stelt CaseWare IDEA een viertal webinars beschikbaar. Deze webinars zijn gratis en zonder enige verplichting te bekijken.

3. In-house trainingen

Als je meerdere medewerkers binnen jouw organisatie (nog) beter met de software van CaseWare IDEA wilt laten werken, dan kun je overwegen om te kiezen voor een in-house training. Jouw medewerkers krijgen dan in hun eigen vertrouwde omgeving les van een ervaren docent.


De in-house trainingen kunnen specifiek worden afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Het is zelfs mogelijk om jouw eigen datasets aan de slag te gaan, zodat jouw medewerkers de geleerde vaardigheden direct in praktijk kunnen toepassen.
Caseware IDEA review
"My students have told me they’ve gone to second and third-level interviews with firms, and they’re the only candidates who have had experience with data analytics. It puts them way ahead of their competition."
-DENIZ APPELBAUM, MBA, PHD AND ASSISTANT PROFESSOR OF ACCOUNTING AND FINANCE AT MONTCLAIR STATE UNIVERSITY
Caseware IDEA Consultancy

Consultancy

Naast trainingen biedt Caseware IDEA ook consultancydiensten. Ideaal als jouw organisatie behoefte heeft aan advies op maat. Onze consultants met jarenlange praktijkervaring zullen zich tijdens een aantal sessies verdiepen in jouw bedrijf en inventariseren op welke onderdelen ze ondersteuning kunnen bieden.

Onze consultants ondersteunen jouw organisaties met: 

 • Prepareren van data
 • Valideren van data
 • Maken van scripts voor repeterende taken (RPA)
 • Ondersteuning bij knelpunten

 

CaseWare IDEA biedt ook consultancy op basis van een strippenkaart. Je koopt een tegen een voordeliger tarief een vooral aantal uren consultancy, die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. Naast het kostenvoordeel biedt de strippenkaart ook flexibiliteit omdat de consultancy direct inzetbaar is.

Caseware IDEA Tutorial Videos

Tutorial Videos

Krijg de training die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Onze tutorials behandelen de meest gebruikte taken in IDEA, zoals:

 • Aan de slag: Raak vertrouwd met de IDEA-interface, het maken van projecten en het importeren van bestanden
 • Nieuwe functies: Bekijk wat er nieuw is in de nieuwste versie van IDEA
 • Veelgebruikte taken: Leer hoe je de meest voorkomende taken in IDEA kunt gebruiken om uw analyse te versnellen
 • Overige taken: Breid je vaardigheden uit met minder bekende, krachtige functies voor gegevensanalyse

Word ook een expert in CaseWare IDEA.

Caseware IDEA Certificeringen

Certificeringen

Laat jouw vaardigheden op het gebied van gegevensanalyse zien door een Certified IDEA Data Analyst (CIDA) te worden.

 

Professionals die hun certificering hebben behaald, zeggen dat ze extra erkenning hebben gekregen in hun organisatie en beroep, en dat ze een concurrentievoordeel hebben bij het solliciteren naar hogere functies.