Over ons - CaseWare IDEA BV - European HQ
Verhaal over wie CaseWare IDEA is

CaseWare IDEA B.V. European HQ

Caseware IDEA over ons

Wie zijn wij

CaseWare IDEA is een internationaal erkend softwarebedrijf voor gegevensanalyse dat geavanceerde oplossingen biedt voor accountantskantoren, bedrijven en overheden. IDEA® Software voor data-analyse is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de audit- en boekhoudsector. Wij voorzien auditors, accountants en andere financiële professionals van een toolkit die jou in staat stelt om snel data analyses uit te voeren voor verschillende audit gerelateerde taken.


IDEA maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning. Dit om de manier waarop wij denken over en werken met gegevens te veranderen. Dit leidt tot concrete resultaten wat efficiëntie, kwaliteit en waarde betreft. Ons vlaggenschip, IDEA®, stelt gebruikers in staat om 100 procent van hun gegevens te analyseren, garandeert gegevensintegriteit en biedt eenvoudige analyse met meer dan 100 audit-relevante taken. 


CaseWare IDEA is een afdeling van CaseWare International, die al ruim 30 jaar de toon aangeeft in de sector van audit- en boekhoudsoftware, met oplossingen die in 16 talen worden ondersteund en in 130 landen door meer dan 500.000 mensen worden gebruikt.

 

CaseWare International, opgericht in 1988, is marktleider in het leveren van technologische oplossingen voor audit, boekhouding en overheid. Met meer dan 500.000 gebruikers in 130 landen en 16 talen, leveren CaseWare-producten een enorme meerwaarde in alle bedrijfstakken en continenten.