SmartAnalyzer de standaard in data analyse - CaseWare IDEA
60 voorgedefineerde analyses onder 1 knop

CaseWare SmartAnalyzer

Word ook een expert in CaseWare IDEA met online en klassikale trainingen

Caseware IDEA SmartAnalyzer

IDEA SmartAnalyzer – Voorgedefinieerde Analyses, slimmer analyseren

SmartAnalyzer is de ideale oplossing als je standaardanalyses bij elke gewenste auditopdracht wilt uitvoeren. De kwaliteit en de consistentie van de audits zullen aanzienlijk verbeteren. De oplossing biedt een uitgebreide set routines voor het analyseren van transacties in relatie tot grootboek, debiteuren, voorraad, vaste activa en crediteuren.

Wat zijn de voordelen van SmartAnalyzer?

Met de SmartAnalyzer binnen jouw organisatie bespaar je tijd bij het definiëren van standaardtests en maken van rapporten. Daarnaast versnel je het uitvoeren van eenvoudige analyses en het standaardiseren van workflows binnen jouw organisatie. Je beschikt over een groot scala aan tijdbesparende tests voor onder andere grootboek, crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, inventaris en vaste activa.
Caseware IDEA SmartAnalyzer

Laagdrempelig uitvoeren van data-analyses

Caseware IDEA SmartAnalyzer

Besparen van tijd bij analyses

Caseware IDEA SmartAnalyzer

Bedenken en opzetten van eigen audit tests

Caseware IDEA SmartAnalyzer

Integratie met de auditfile

Caseware IDEA SmartAnalyzer

50+ standaard audittest

Caseware IDEA SmartAnalyzer

Auditfile analyseren

Veel accountantskantoren gebruiken de auditfile om een eerste data-analyse uit te voeren. Via de Auditfile Importer kun je gemakkelijk de data inlezen en kun je SmartAnalyzer inzetten voor standaardanalyses zoals het onderzoeken van dubbele of ontbrekende sleutels of nagaan of er op vreemde tijdstippen boekingen zijn gedaan. In totaal heb je meer dan vijftig standaard analysemogelijkheden.