SmartExporter SAP Data Extractie - CaseWare IDEA

SmartExporter - SAP Data Extractie

De oplossing voor het exporteren van data uit de SAP database

Caseware IDEA SmartExporter

SmartExporter SAP Data Extractie

Wereldwijd gebruiken meer dan 92.000 bedrijven de systemen van SAP. SmartExporter is de ideale software om data vanuit SAP te exporteren. SmartExporter is bedoeld voor gebruikers die data afkomstig uit SAP willen analyseren. Vooral (internal) auditors, fiscalisten, accountants, controllers en belastinginspecteurs hebben profijt hebben van deze functie.

 

Na een eenmalige instelling ben je in staat om gemakkelijk de gewenste data in een map naar keuze te plaatsen. SmartExporter biedt mogelijkheden om zowel online als offline gegevens vanuit SAP te exporteren. 

De data welke je dan tot je beschikking kan je analyseren met CaseWare IDEA i.c.m SmartAnalyzer

Wat zijn de voordelen van SmartExporter?


  • Flexibele exportopties: gebruikers kunnen specifieke gegevensvelden selecteren, exportinstellingen aanpassen en gegevens exporteren naar meerdere bestandsindelingen.
  • Snelheid en efficiëntie: SmartExporter gebruikt geoptimaliseerde algoritmen om gegevens snel en efficiënt uit SAP-systemen te halen, waardoor de tijd die nodig is voor gegevensextractie wordt verminderd.
  • Gebruiksvriendelijke interface: De interface van de software is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om te navigeren en gegevens uit SAP-systemen te halen.
  • Naleving van gegevensbeschermingsregelgeving: SmartExporter stelt gebruikers in staat om te voldoen aan gegevensbeschermingsregelgeving door opties te bieden voor het maskeren of versleutelen van gevoelige gegevens.
  • Auditabiliteit: De software biedt een audittrail van alle gegevensexporten, zodat organisaties gegevensexporten kunnen monitoren en volgen voor nalevingsdoeleinden.

Hoe werkt SmartExporter voor mij?